Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2013

Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 9-15 Σεπτεμβρίου Έρχεται μια εβδομάδα με αρκετό ενδιαφέρον καθώς αρκετοί πλανήτες έρχονται σε ισχυρές όψεις μεταξύ τους. Πιο αναλυτικά:

Άρης τετράγωνο Κρόνος (10/9): ο εγωισμός κυριαρχεί και μας φέρνει αντιμέτωπους με τους άλλους ανθρώπους, θα υπάρξουν διαμάχες και φιλονικίες σε ότι κάνετε. Ίσως να αισθανθείτε τους άλλους να προσπαθούν να σας αποδυναμώσουν. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και να μην εμπλακείτε.
Αφροδίτη τρίγωνο Ποσειδώνας (14/9): όψη που ευνοεί τη δημιουργία, φέρνει ήρεμες και δημιουργικές σκέψεις και είναι πολύ πιθανό να φέρει και μια αντίστοιχη σχέση.
Ερμής τετράγωνο Πλούτωνας (14-15/9): μια περίεργη όψη που μπορεί να έχει είτε αρνητικό είτε θετικό χαρακτήρα. Είναι μια περίοδος που θα μπορείτε να καταλάβετε τι κρύβεται πίσω από αυτά που λέγονται ή φαίνονται, το βαθύ νόημα. Αυτό μπορεί να αρέσει όμως μπορεί να ενοχλεί κιόλας τους άλλους γιατί έτσι μπορεί να ανακαλύψετε το παρασκήνιο που κρύβεται πίσω από την πλάτη σας ή να βρείτε κάποιον που να απαντά στην ψυχή σας.
Ερμής αντίθεση Ουρανός (15/9): ο Ουρανός είναι ο πλανήτης που θέλει τις αλλαγές. Είναι λοιπόν περίοδος ανακατατάξεων. Έρχονται περίεργες σκέψεις στο μυαλό, επαναστατικές, κάτι που επηρεάζει την καθημερινότητά σας. Μην παρασύρεστε όμως από τους γρήγορους ρυθμούς. Προσοχή στα κοντινά ταξίδια και στις μετακινήσεις, πολύ πιθανό να συναντήσετε περίεργα συμβάντα.
Άρης τρίγωνο Ουρανός (14-15/9): Αισθάνεστε ένα νέο ξύπνημα εσωτερικά, η ανάγκη για αλλαγές γίνεται επιτακτική. Η δύναμη μέσα σας μεγαλώνει, καλή εποχή για νέα ξεκινήματα, προσέξτε όμως μην σας παρασύρει η ορμή του Άρη και τελικά τα χαλάσετε όλα…


  Πιο αναλυτικά:

Ωροσκόπος Κριός: Αν έχετε σχέση είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν προστριβές, αν δεν έχετε είναι πιθανό να κάνετε μια καινούρια σχέση. Προσοχή στο παρασκήνιο στη δουλειά…

Ωροσκόπος Ταύρος: Ίσως να υπάρξουν εντάσεις στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Είναι πιθανό να γνωρίσετε αν είστε ελεύθεροι κάποιο σύντροφο μέσα από κάποια ομάδα ή κοινωνική δραστηριότητα. Προσοχή μπορεί να ανακαλύψετε πως κάποιος φίλος συκοφαντεί και θέλει το κακό σας…

Ωροσκόπος Δίδυμος: Ίσως υπάρξουν εντάσεις στη σχέση με τα αδέρφια σας ή ακόμα και τους γείτονές σας. Έρχεστε σε πολύ καλή περίοδο με το σύντροφό σας όπου θα καταλαβαίνει ο ένας τον άλλο και είναι μια πολύ καλή περίοδος να φανείτε δημιουργικοί στη δουλειά σας.

Ωροσκόπος Καρκίνος: Μπορεί να υπάρξουν εντάσεις μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Ίσως υπάρξει και κάποια διαμάχη για τα οικονομικά σας ή για υλικά αγαθά γενικότερα. Κατάλληλη περίοδος για επαγγελματική αλλαγή.

Ωροσκόπος Λέων: Διαμάχες με τα αδέρφια μας ή με το οικογενειακό μας περιβάλλον. Ερχόμαστε πιο κοντά ψυχικά με τον σύντροφό μας, δείχνει να υπάρχει καλύτερη επικοινωνία.

Ωροσκόπος Παρθένος: Η σχέση με τα αδέρφια μπορεί να παρουσιάσει εντάσεις. Πολύ πιθανό να υπάρξουν κάποια χρήματα που δεν τα περιμένατε. Μια νέα γνωριμία συμβαίνει…  

Ωροσκόπος Ζυγός: Καλή εποχή για να μπούμε σε πρόγραμμα (πχ δίαιτα). Καλύτερη επικοινωνία στο οικογενειακό περιβάλλον όμως μπορεί σε κάποιες κοινωνικές ομάδες να έχουμε προστριβές. 

Ωροσκόπος Σκορπιός: Είναι κατάλληλη περίοδος να φανείτε δημιουργικοί με παιδιά, ίσως να έρθει και ένα νέο μωρό τώρα. Δεν είναι όμως και οι καλύτερες μέρες επαγγελματικά, προσοχή.

Ωροσκόπος Τοξότης: Ένα νέο μωρό μπορεί να έρθει και σε εσάς. Αν συμμετέχετε σε κάποιο ομάδα ίσως να ανακαλύψετε οικονομικές ατασθαλίες. Θα περάσετε όμορφες στιγμές στο σπίτι με την οικογένειά σας.

Ωροσκόπος Αιγόκερως: Θα βάλετε την οικογένειά σας σε νέο πρόγραμμα, θα θελήσετε επίσης να τους προσφέρετε όμορφες στιγμές.. Στη δουλειά προσοχή, μάλλον υπάρχει παρασκήνιο και μπορεί επίσης να υπάρξει διαμάχη με τον σύντροφο.

Ωροσκόπος Υδροχόος: Μια νέα γνωριμία δεν θα έχει την κατάληξη που θέλετε. Θα έχετε κάποια οικονομική άνοδο στη δουλειά σας εκεί που δεν το περιμένετε. Κάποιοι φίλοι σας πρέπει να απομακρυνθούν από κοντά σας.

Ωροσκόπος Ιχθύς: Θα περάσετε όμορφες και δημιουργικές στιγμές με φίλους. Θέλετε να βάλετε τη ζωή σας σε πρόγραμμα αλλά δεν είναι η κατάλληλη περίοδος…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου