Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Αστρολογικές προβλέψεις (σύμφωνα με τον Ωροσκόπο σας) για τα μέσα Μαρτίου 2013


Οι συγκεκριμένες αστρολογικές προβλέψεις ισχύουν γενικά για τα μέσα Μάρτη του 2013 (περίοδος που σχετίζεται με τη σπανιότατη συνάθροιση πλανητών στους Ιχθείς) αλλά ακόμη περισσότερο για τις ερχόμενες τρεις ημέρες (Κυριακή 10, Δευτέρα 11 και Τρίτη 12 Μαρτίου). Για να καταλάβετε το πόσο σημαντική είναι  η "ιχθυακή" πλανητική συνάθροιση διαβάστε την εισαγωγή στο προηγούμενο άρθρο μου εδώ .

Οι προβλέψεις γίνονται εδώ με βάση τον Ωροσκόπο σας και είναι γι' αυτό πολύ πιο ακριβείς από τις  προβλέψεις που διαβάζετε ή ακούτε συνήθως - οι οποίες αναγκαστικά είναι πολύ γενικές και τις περισσότερες φορές "πέφτουν έξω".

Αν δεν είσαστε βέβαιοι για τον Ωροσκόπο σας γράψτε μου την ημερομηνία, την ακριβή ώρα και τον τόπο γέννησης σας στο: vatsoula82@gmail.com και θα σας στείλω τον Ωροσκόπο σας.


                                                   ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΚΡΙΟΣ 

Αν έχετε Ωροσκόπο Κριό τότε γύρω στη Δευτέρα είναι πιθανό να σας συμβούν κάποια ασυνήθιστα γεγονότα, τα οποία μπορεί να συνδέονται με πρόσωπα και εμπειρίες του παρελθόντος σας – ή και με κάποια προσωπικά σας βιώματα. Ίσως κατακλυστείτε από ασυνήθιστα έντονα συναισθήματα και ψυχικές ενέργειες και βιώσετε ένα είδος «αποπροσανατολισμού». Από τη μια μπορεί να βρεθείτε σε κάποιες «μαγικές» διαστάσεις και από την άλλη κάποιες περιστάσεις μπορεί να σας οδηγήσουν στο «περιθώριο». Δεν αποκλείεται να βιώσετε πόνο τώρα από την «προδοσία» προσώπων που είχατε εμπιστευτεί. Γενικά, φαίνεται να κλείνει αυτές τις ημέρες ένας κύκλος πραγμάτων για σας. Ίσως χρειαστεί να «θυσιαστείτε», να εξυπηρετήσετε πρόσωπα του περιβάλλοντος σας ή ακόμη και να παίξετε το ρόλο του «νοσηλευτή» για κάποιους πάσχοντες ανθρώπους. Από την άλλη, μπορεί να έρθετε σε επαφή τώρα με κάποιες ασυνήθιστες εμπειρίες «εσωτερικού» ή και μεταφυσικού χαρακτήρα.


                                                  ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΤΑΥΡΟΣ 

Αν ο Ωροσκόπος σας είναι ο Ταύρος τότε είναι πιθανό να βρεθείτε τώρα σε μία εξαιρετικά συναρπαστική και επαναστατική φάση της ζωής σας! Σε μία φάση όπου θα σπάσετε διαφόρων ειδών «δεσμά» και θα απελευθερωθείτε γενικά από πρόσωπα και καταστάσεις που μέχρι πρόσφατα σας έλεγχαν και σας περιόριζαν. Προσέξτε όμως γιατί μπορεί να οδηγηθείτε τελικά σε μία ανεξέλεγκτη ρήξη με πρόσωπα και καταστάσεις - γκρεμίζοντας έτσι «γέφυρες» οι οποίες στην πραγματικότητα σας είναι χρήσιμες. Γενικά, θα σας συμβεί αυτές τις ημέρες ένα είδος καταιγιστικής «αφύπνισης» και θα δείτε ενδεχομένως πολύ διαφορετικά τη ζωή σας και την καθημερινότητα σας. Ίσως προχωρήσετε σε κάποιες ριζικές αλλαγές στη δουλειά σας ή στην προσωπική σας ζωή. Μπορεί να έρθετε σε στενή επαφή με κάποιους συλλόγους, σωματεία ή οργανώσεις και ασχοληθείτε πιο ενεργά με την πολιτική. Κάποιος καινούργιος/α φίλος/η ίσως μπει στη ζωή σας…
.

                                                  ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΔΙΔΥΜΟΙ 

Αν ο Ωροσκόπος σας είναι οι Δίδυμοι τότε φαίνεται να περνάτε τώρα κάποιο είδος «εξετάσεων» (ειδικά στον επαγγελματικό τομέα). Θα πρέπει λοιπόν να βάλετε τα δυνατά σας και να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων! Αν κινηθείτε μεθοδικά και υπεύθυνα είναι πολύ πιθανό να σας δοθούν στις επόμενες ημέρες σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες και να ανυψωθεί γενικά η καριέρα σας. Ενδεχομένως κάποιοι άνθρωποι παρακολουθούν στενά τη δουλειά σας και γενικότερα τη συμπεριφορά σας. Επομένως ίσως δεχτείτε σύντομα είτε ένα είδος κριτικής είτε μία σημαντική επαγγελματική ή κοινωνική αναγνώριση! Τίποτε βέβαια δεν πρόκειται να σας δοθεί έτσι. Θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά και να διεκπεραιώσετε με αποτελεσματικό τρόπο πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις. Οι υποθέσεις σας πάντως θα κινηθούν πιο αργά από ότι συνήθως τώρα. Μία «γονεική» φιγούρα ίσως παίξει ρόλο "κλειδί" σε κάποιες από αυτές.


                                                 ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Αν έχετε Ωροσκόπο Καρκίνο τότε οι πλανήτες ενεργοποιούν αυτό το διάστημα έναν εξαιρετικά ευνοϊκό τομέα, ο οποίος μεταβιβάζει συνήθως στον άνθρωπο μεγάλη χαρά, αισιοδοξία και πίστη. Κάποιες θετικές εξελίξεις αναμένεται να συμβούν τώρα στις διάφορες υποθέσεις σας και θα σας δοθούν γενικά σημαντικές καινούργιες ευκαιρίες εκεί. Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να κάνετε κάθε είδους ανοίγματα και για να επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο (πάντοτε βέβαια με μέτρο). Ίσως διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και μπείτε τώρα σε παρέες καλλιεργημένων και ευχάριστων ανθρώπων. Ευνοούνται ιδιαίτερα τώρα όσοι /όσες από εσάς πρόκειται να έρθουν τώρα σε επαφή με εκπαιδευτικά, νομικά και θρησκευτικά ιδρύματα, με τους ξένους και με το εξωτερικό.


                                                    ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΛΕΩΝ 

Αν έχετε Ωροσκόπο Λέοντα τότε βρίσκεστε τώρα σε μία φάση μεγάλης εσωτερικής «μετάλλαξης». Κάποια πρόσωπα και καταστάσεις μπορεί να σας έχουν ασκήσει έντονη πίεση και οδηγήσει σε συναισθηματική και ψυχική δίνη. Θα πρέπει να κινηθείτε αποφασιστικά τώρα και να διώξετε από τη ζωή σας κάθε τι το παλιό και φθαρμένο, κάθε τι που λειτουργεί σε βάρος σας και δεν σας ωφελεί πια - έτσι ώστε να μπορέσετε στη συνέχεια να κάνετε ένα καινούργιο και πιο υγιές ξεκίνημα. Φανείτε πολύ επιφυλακτικοί/ές αυτό το διάστημα στις επιλογές σας, στις συναλλαγές σας και στα οικονομικά σας - ειδικά στα χρήματα και στα περιουσιακά στοιχεία που κατέχετε από κοινού με άλλους. Μπορεί να σας γίνουν κάποιες σημαντικές αποκαλύψεις ενώ είναι πιθανό να βιώσετε ακραία συναισθήματα, που θα κυμαίνονται από τον εκρηκτικό θυμό μέχρι και την απόλυτη αγάπη. Έντονη σεξουαλική δραστηριότητα και εμπειρίες «αναγεννητικού» τύπου.


                                                 ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Αν ο Ωροσκόπος σας βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου τότε χρειάζεται να κινηθείτε πιο διπλωματικά και συνεργάσιμα τώρα. Θα καταφέρετε να υλοποιήσετε πιο εύκολα τα σχέδια σας αν προχωρήσετε σε κάποια μορφή συνεργασίας - παρά αν κινηθείτε καθαρά ατομικιστικά. Φροντίστε λοιπόν να ανοιχτείτε κοινωνικά, να βρείτε ανθρώπους με συμβατές απέναντι σας «συχνότητες» (και με κοινά ενδιαφέροντα) και επιδιώξετε να συνεργαστείτε μαζί τους. Θα διαθέτετε πάντως μεγαλύτερο «μαγνητισμό» και χάρη τώρα και θα έλξετε κοντά σας πολλή κόσμο! Ίσως σας δοθούν πολλές ευκαιρίες για να λάβετε μέρος σε ευχάριστες κοινωνικές συγκεντρώσεις και για να διευρύνετε σημαντικά τον κύκλο των γνωριμιών σας. Εξαιρετικές επιρροές θα δεχτείτε στον ερωτικό τομέα και αρκετοί/ές από εσάς ίσως ξεκινήσουν τώρα μία καινούργια σχέση (ή ίσως ξανανιώσουν ερωτευμένοι/ες με τον/την σύντροφο τους)! Στον επαγγελματικό τομέα ευνοούνται όσοι/σες από εσάς ασχολούνται με τις δημόσιες σχέσεις και τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες.


                                                   ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΖΥΓΟΣ 

Αν ο Ωροσκόπος σας είναι ο Ζυγός τότε φαίνεται να μπαίνετε τώρα σε μία φάση «νοικοκυρέματος» στη ζωή σας, φάση η οποία περιέχει κάποια στοιχεία «καθαρισμού», «αποτοξίνωσης» και «ταξινόμησης»! Ίσως η φάση αυτή αφορά καθαρά στη δουλειά σας και στο περιβάλλον εργασίας σας, τα οποία αναμένεται να τα κάνετε πιο λειτουργικά και αποδοτικά τώρα. Δεν αποκλείεται βέβαια να αντιμετωπίσετε ένα μεγάλο φόρτο εργασίας αυτές τις ημέρες- προερχόμενο ίσως και από κάποια πιθανή βλάβη στο σπίτι ή στη δουλειά σας - που θα σας δημιουργήσει άγχος. Θα βρεθείτε ίσως συχνά στη θέση του να κάνετε κάποια αγγαρεία, ένα μαστόρεμα ή μία άχαρη εξυπηρέτηση σε κάποιο τρίτο πρόσωπο. Αυτή πάντως είναι μία ιδανική περίοδος για να ξεκινήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, μέσα από μία δίαιτα, άσκηση κ.λ.π. ή για να κάνετε ιατρικές εξετάσεις - αν είχατε ήδη προγραμματίσει κάτι τέτοιο.


                                                ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν ο Ωροσκόπος σας βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού τότε η περίοδος αυτή δείχνει να είναι κατά κάποιον τρόπο «γιορτινή» για σας! Και αυτό γιατί αυτή η σπάνια πλανητική συνάθροιση στους Ιχθείς ενεργοποιεί έναν τομέα υψηλής ενεργητικότητας, «ακτινοβολίας» και χαράς στο ωροσκόπιο σας! Ίσως σας δοθούν πολλές ευκαιρίες τώρα για να αξιοποιήσετε τις πραγματικές σας δυνατότητες και τα ταλέντα σας, για να διασκεδάσετε και να ξεχωρίσετε. Γενικά, η περίοδος αυτή προσφέρεται για να προβάλετε το έργο σας, για να βρεθείτε με κόσμο και για να λάμψετε μέσα στους χώρους που κινείστε. Κάποιες σημαντικές καινούργιες ευκαιρίες αναμένεται να σας δοθούν σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο. Ευνοούνται ιδιαίτερα όσοι/ες από εσάς ασχολείστε με τα παιδιά, με το θέατρο, με τον αθλητισμό. Στον ερωτικό τομέα θα νιώσετε την καρδιά σας αυτές τις ημέρες να χτυπάει πάρα πολύ δυνατά!


                                                 ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν έχετε Ωροσκόπο Τοξότη τότε οι επόμενες ημέρες ενδέχεται να πάρουν μία έντονα συναισθηματική χροιά για σας! Ίσως μειωθεί η εξωστρέφεια σας και αρχίσετε να λειτουργείτε σε κάποιες πιο ευαίσθητες και «εσωτερικές» συχνότητες. Θα επιδιώξετε μάλλον να βρεθείτε μέσα σε πιο γνώριμα, ασφαλή (και στοργικά) περιβάλλοντα και θα πραγματοποιήσετε ένα μεταφορικό ή κυριολεκτικό ταξίδι επιστροφής στις ρίζες σας. Ίσως έρθει έντονα τώρα στο προσκήνιο η οικογένεια σας και κληθείτε να επιλύσετε άμεσα εκεί κάποια σημαντικά ζητήματα. Αυτή είναι μία ιδανική περίοδος για να συναντήσετε δικούς σας ανθρώπους, για να βάλετε στην άκρη τις όποιες μεταξύ σας προστριβές και για να αναπτύξετε πιο στενές, θερμές και αληθινές σχέσεις μαζί τους. Έντονες αναμνήσεις από το παρελθόν ή και συγκινητική συνάντηση με πρόσωπα που είχατε να δείτε πολλά χρόνια.


                                                ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν έχετε Ωροσκόπο Αιγόκερω τότε μπαίνετε τώρα σε μία φάση έντονης κινητικότητας και αλλαγών. Οι αλλαγές αυτές μπορεί να σας ξεβολεύσουν στην αρχή αλλά θα σας φέρουν σε επαφή με καινούργια περιβάλλοντα και ανθρώπους και θα σας δώσουν ευκαιρίες για να ανανεωθείτε σημαντικά - τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο! Για επαγγελματικούς ή άλλους λόγους ίσως χρειαστεί να κάνετε τώρα πολλές μετακινήσεις ή και ταξίδια. Θα γίνετε πάντως πιο ευέλικτοι/ες και ικανοί/ές να αντιμετωπίσετε πολλές και διαφορετικές υποθέσεις ταυτόχρονα. Θα πυροδοτήσετε έτσι κάποιους μηχανισμούς που θα σας φέρουν ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα στην πορεία. Γενικά η περίοδος αυτή προσφέρεται για να για να κάνετε σημαντικές συναλλαγές, διαπραγματεύσεις και μετακινήσεις. Επίσης για να δικτυωθείτε κοινωνικά (ίσως κάνετε κάποιες πολύ χρήσιμες γνωριμίες αυτές τις ημέρες). 


                                                ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν έχετε Ωροσκόπο Υδροχόο τότε ενεργοποιείται έντονα αυτό το διάστημα ο τομέας του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τα οικονομικά σας και γενικότερα με τα πράγματα εκείνα που σας δημιουργούν ένα αίσθημα σταθερότητας και ασφάλειας στη ζωή σας (περιουσιακά στοιχεία, αντικείμενα που έχουν για σας ιδιαίτερη αξία κ.λ.π ). Φροντίστε να τους εξασφαλίσετε απόλυτα αυτούς τους τομείς. Γενικά, η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να πάρετε πρωτοβουλίες στον οικονομικό τομέα. Επίσης, για να βάλετε σε εφαρμογή και να υλοποιήσετε κάποιες ενδιαφέρουσες ιδέες και σχέδιά σας. Μη διστάσετε να προχωρήσετε σε συναλλαγές, αγοραπωλησίες κ.λ.π. οι οποίες μπορεί τελικά να αποδειχθούν ιδιαίτερα κερδοφόρες για εσάς. Στον ερωτικό τομέα οι συνθήκες είναι ιδανικές τώρα για να φέρετε πιο κοντά σας τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει και για να σταθεροποιήσετε τη σχέση σας μαζί του.


                                                   ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΙΧΘΕΙΣ 

Σα μία εξαιρετικά ενεργητική και δυναμική περίοδος διαγράφεται αυτή των επόμενων ημερών για σας που έχετε Ωροσκόπο Ιχθείς. Με την παρουσία τόσων πολλών πλανητών πάνω στον Ωροσκόπο σας θα νοιώσετε ίσως μία αστείρευτη ενεργητικότητα ενώ παράλληλα θα γίνετε πιο τολμηροί και ριψοκίνδυνοι από ότι συνήθως (αποφύγετε όμως τις ακρότητες). Κανένα εμπόδιο δε θα φαντάζει ικανό να σας σταματήσει. Ίσως αναλάβετε πρωτοβουλίες για ένα σημαντικό ζήτημα που το είχατε αφήσει σε εκκρεμότητα προηγούμενα και διστάζατε γενικά να το "ακουμπήσετε". Η περίοδος αυτή είναι η "καταλληλότερη" αστρολογικά για να διεκδικήσετε πράγματα (σε επαγγελματικό, κοινωνικό αλλά και προσωπικό επίπεδο), για κάνετε ένα δυναμικό άνοιγμα στους τομείς που σας ενδιαφέρουν και για να προβάλετε τον εαυτό σας και το έργο σας.

Βάσω Τσόγια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου