Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Ο Ουρανός τετραγωνίζει πάλι τον Πλούτωνα!






  


   Ένα πολύ δυνατό τετράγωνο συμβαίνει μεταξύ Πλούτωνα και Ουρανού αυτές τις μέρες, το τρίτο από τα εφτά που θα συμβούν μεταξύ 2012 και 2015, που θα μας επηρεάσει όλους λίγο ή πολύ.
  Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης της απελευθέρωσης, της αλλαγής, ο πλανήτης που δεν θέλει όρια σε τίποτα και που αποζητά της επανάσταση, αντίστοιχα ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης της μεταμόρφωσης, των παθών μας, του ψυχισμού μας, χαρακτηρίζει όλα τα κρυφά, μυστικά και απόκρυφα θέματά μας. Εδώ σχηματίζουν μια δυσαρμονική όψη που θα μας φέρει πολλές αποκαλύψεις, θα βγουν μυστικά στη φόρα, αποκαλύψεις, κληρονομιές, εξεγέρσεις του λαού είναι πολύ πιθανόν να συμβούν τώρα. Ο Πλούτωνας θέλει τη μεταμόρφωση του ατόμου και εδώ πιθανόν να τη φέρει επαναστατικά. Έρχονται αλλαγές που θα μας επηρεάσουν και θα μας αλλάξουν σε μεγάλο βαθμό. Θα αναγεννηθούμε από τις στάχτες μας με έναν απελευθερωτικό τρόπο.
 Σε όλο αυτό το εκρηκτικό σκηνικό έρχεται και το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό που θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε τις αλλαγές που θα υπάρξουν πιο άμεσα στην καθημερινότητά μας.

  Τσόγια Βάσω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου