Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Ο Ιούνιος μπαίνει δυνατά με δύο ισχυρά τρίγωνα στα ζώδια του νερού!







  Το καλοκαιράκι μπαίνει δυνατά με δύο εκρηκτικά τρίγωνα στα ζώδια του νερού (Καρκίνο, Σκορπιό, Ιχθύς). Το πρώτο τρίγωνο θα συμβεί στις 3 Ιουνίου με τον Ερμή από τον Καρκίνο, τον Κρόνο από το Σκορπιό και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς. Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, της διασύνδεσης με την καθημερινότητα και του λόγου βρίσκεται στο ζώδιο που σχετίζεται με την οικογένεια και το σπίτι μας. Θα μας δώσει τη δυνατότητα να καταλαβαίνουμε αυτά που κρύβονται πίσω από τις λέξεις.  Ο Κρόνος σε ανάδρομη πορεία, ο πλανήτης των σταθερών βάσεων στο ζώδιο των ψυχικών αναγεννήσεων θα μας δείξει πώς να ξεπεράσουμε τους φόβους μας και να αποκτήσει γερές βάσεις ο ψυχισμός μας, και ο Ποσειδώνας, πλανήτης του μη γήινου επιπέδου, της αγάπης σε ανάδρομη πορεία στο σπίτι του, στο ζώδιο που κυβερνά θα μας δείξει πώς να διαλύουμε τα όρια μεταξύ των γήινων πραγμάτων και θα πάμε σε ένα άλλο επίπεδο, ευαισθητοποίηση των πάντων σαν ενέργεια, σαν κάτι ανώτερο.

  Αυτό το πρώτο ισχυρό τρίγωνο συμβαίνει στα ζώδια του νερού, τα ζώδια των συναισθημάτων. Προβλέπεται έκρηξη συναισθημάτων, καλή επικοινωνία με το σπίτι μας και την οικογένεια, η οποία θα έχει ειλικρίνεια καθώς προέρχεται από την ψυχή (νερό). Η συμπόνια και η σοφία θα βρουν διέξοδο μέσα από το λόγο και την επικοινωνία. Μπορεί να υπάρξει κάποια εξαπάτηση, ψευδαίσθηση  ή ονειροπόληση (Ποσειδώνας)  που όμως θα βγει σε καλό γιατί καμιά φορά δεν είναι ότι καλύτερο να γνωρίζουμε τα πάντα όπως έχουν… Μπορεί επίσης η έκφραση όλων αυτών να γίνει μέσω τέχνης καθώς τα συναισθήματα δεν θέλουν λόγια και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος διοχέτευσης αυτών από την καλλιτεχνία. 

  Το δεύτερο ισχυρό τρίγωνο γίνεται στις 7 Ιουνίου με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, τον Κρόνο στο Σκορπιό και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Η Αφροδίτη εδώ θα εκφράσει πολύ συναίσθημα, θαλπωρή στο οικογενειακό μας περιβάλλον, αρμονία στο σπίτι μας αλλά και πολύ γοητεία.

  Στις 7 το τρίγωνο αυτό συμπληρώνει η αντίθεση Ερμή με Πλούτωνα και τετράγωνο Άρη με Ποσειδώνα. Θα πρέπει να προσέξουμε να μην μας παρασύρει το συναίσθημα όταν λάβουμε κάποια απόφαση καθώς θα υπάρχουν πολλά κρυμμένα μυστικά. Η ατμόσφαιρα δεν θα είναι καθαρή και μπορεί να ενεργοποιηθούν συναισθήματα της στιγμής τα οποία θα μετανιώσουμε αργότερα. Προσοχή και δεύτερη σκέψη λοιπόν σε ότι κάνουμε σε αυτό το έξτρα συναισθηματικό πλανητικό σκηνικό.


Βάσω Τσόγια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου