Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Οι συνδυασμοί των ζωδίων







 Ένα ερώτημα που απασχολεί πολλούς είναι το ποιο ζώδιο ταιριάζει με ποιο. Τα στοιχεία που πρέπει να ληφθούν υπόψη όμως μια γενική κατεύθυνση είναι η εξής.
   Ο ζωδιακός αποτελείται από τέσσερα στοιχεία Φωτιά, Γη, Αέρα και Νερό. Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) είναι πιο εκρηκτικά ζώδια με έντονες ενέργειες. Τα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) είναι πιο σταθερά ζώδια, που θέλουν γήινα, και με γερές βάσεις πράγματα. Τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος) είναι ζώδια που θέλουν την επικοινωνία και τη διασύνδεση με τους ανθρώπους και τέλος τα ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς) είναι ζώδια του ψυχισμού και των συναισθημάτων.
  Τα στοιχεία λοιπόν της φύσης μας δείχνουν ποια ζώδια ταιριάζουν με ποια. Τα ζώδια ιδίων στοιχείων ταιριάζουν γιατί καταλαβαίνονται, επικοινωνούν. Επίσης τα ζώδια των οποίων τα στοιχεία αναζωπυρώνουν τις ενέργειές τους. Για παράδειγμα αν έχουμε φωτιά και φυσήξει αεράκι η φωτιά αναζωπυρώνετε άρα οι ενέργειές τους αυξάνονται.
  Άρα συνοψίζοντας ταιριάζει
Η φωτιά με τον αέρα και με τη φωτιά
Ο αέρας ταιριάζει με τον αέρα και τη φωτιά
Η γη ταιριάζει με τη γη και το νερό
Το νερό ταιριάζει με το νερό και τη γη.
  Ένας άλλος κανόνας είναι τα ζώδια που βρίσκονται απέναντι, ταιριάζουν στην αρχή αλλά οι σχέσεις αυτές σπάνια έχουν διάρκεια. Δηλαδή:
Κριός – Ζυγός
Ταύρος – Σκορπιός
Δίδυμος – Τοξότης
Καρκίνος – Αιγόκερως
Λέων – Υδροχόος
Παρθένος – Ιχθύς.
  Και συνοψίζοντας αν κάποιος γνωρίζει τον αστρολογικό του χάρτη η θέση της Αφροδίτης στους άντρες δείχνει τι είδος γυναίκα ψάχνει και αντίστοιχα η θέση του Άρη στις γυναίκες δείχνει τι άντρα ψάχνει η γυναίκα. Για παράδειγμα αν μια γυναίκα έχει τον Άρη της στο ζώδιο του Ζυγού πολύ πιθανό ψάχνει ή της πέφτουν άντρες Ζυγοί στη ζωή της.
  Αν θέλετε και εσείς να μάθετε που έχετε τον Άρη ή την Αφροδίτη σας στείλτε μου τα στοιχεία σας (ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης) στο email Vatsoula82@gmail.com και με χαρά θα σας απαντήσω.

Βάσω Τσόγια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου