Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Πώς θα σας επηρεάσει η έκλειψη Σελήνης ανάλογα με το ζώδιο σας / Ωροσκόπο σας!



Μια συνηθισμένη φράση που χρησιμοποιούν όσοι προσπαθούν να αμφισβητήσουν την αστρολογία είναι ότι οι προβλέψεις δεν βγαίνουν ποτέ αληθινές ή πως αν κάποιος είναι για παράδειγμα Ζυγός δεν μπορεί να παθαίνει τα ίδια με όλους τους Ζυγούς στον κόσμο. Αυτό έχει μια βάση γιατί το που είναι ο Ήλιος μας (ποιο είναι δηλαδή το ζώδιό μας) δεν αρκεί. Το ωροσκόπιο μας περιέχει δεκάδες άλλα στοιχεία (τον Ωροσκόπο μας π.χ., τη Σελήνη μας κ.λ.π.) και κάποια από αυτά είναι καθαρά «ατομικά», δικά μας, τα μοιραζόμαστε δηλαδή με ελάχιστους ανθρώπους σε ολόκληρη τη Γη.

Αυτό που θέλω να πω είναι πως το ζώδιο από μόνο του δεν λέει πολλά. Ένας πιο έγκυρος τρόπος πρόβλεψης είναι αυτός με βάση τον Ωροσκόπο γιατί η πρόβλεψη χρησιμοποιεί σε αυτή την περίπτωση τους λεγόμενους Οίκους, το συγκεκριμένο δηλαδή τομέα της ζωής μας που θα επηρεάσει αυτή η έκλειψη. Προτείνω λοιπόν να διαβάσετε αυτές τις προβλέψεις και με τους δύο τρόπους: είτε με βάση το γνωστό (ηλιακό) ζώδιο σας είτε με βάση τον Ωροσκόπο σας (αν δεν γνωρίζετε τον Ωροσκόπο σας στείλτε μου E-mail με την ημερομηνία, την ακριβή ώρα και τον τόπο γέννησης σας εδώ )

Έχω ήδη γράψει εδώ ένα ξεχωριστό άρθρο για την πολύ σημαντική έκλειψη Σελήνης που θα γίνει την Πέμπτη 25 Απριλίου . Όπως θα διαπιστώσετε η έκλειψη αυτή μπορεί να φέρει είτε δημιουργικά είτε αρνητικά αποτελέσματα. Όλα εξαρτώνται από τις πράξεις που έχουμε κάνει τους προηγούμενους μήνες και από το είδος των ενεργειών που «καλούμε» εμείς οι ίδιοι… Ας δούμε λοιπόν πως θα επηρεάσει αυτή η έκλειψη Σελήνης τον καθένα από μας με βάση το ζώδιο μας αλλά και τον Ωροσκόπο μας.

Κριός (Ζώδιο ή Ωροσκόπος): Η έκλειψη Σελήνης θα συμβεί στον τομέα του ωροσκοπίου σας που συμβολίζει τις παντός τύπου στενές σχέσεις και εξαρτήσεις (κοινωνικού, οικονομικού, ερωτικού χαρακτήρα) που διατηρείτε με τρίτα πρόσωπα. Μπορεί να προκύψουν απροσδόκητα εκεί κάποια καινούργια στοιχεία που θα σας «εκθέσουν» κατά κάποιον τρόπο. Γι’ αυτό θα πρέπει τώρα να είσαστε προετοιμασμένοι και να διαθέτετε εναλλακτικές λύσεις. Φανείτε πολύ προσεκτικοί στον τρόπο που θα χειριστείτε τυχόν δάνεια, ασφαλίσεις, διατροφές, κοινόχρηστα και γενικά οικονομικά ζητήματα. Ίσως υπάρξουν εξελίξεις σε σχέση με μια κληρονομιά. Στον ερωτικό τομέα ίσως παρασυρθείτε από μία ιστορία έντονου πάθους, η οποία μπορεί να ξεφύγει από τον έλεγχο σας.

Ταύρος (Ζώδιο ή Ωροσκόπος): Τον τομέα του Ωροσκοπίου σας που συνδέεται με τις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας θα επηρεάσει έντονα αυτή η έκλειψη . Θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή τώρα εκεί (ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί τον Απρίλιο). Είναι αλήθεια ότι γινόμαστε πιο δυνατοί όταν συνδεόμαστε με άλλους ανθρώπους - εφόσον όμως αυτοί είναι κατάλληλοι για μας. Διαφορετικά οι σχέσεις μας μπαίνουν στη σφαίρα της αρνητικότητας και λειτουργούν επιβαρυντικά απέναντι μας. Θα πρέπει λοιπόν να επιλέξετε πολύ προσεκτικά τους ανθρώπους που θα βάλετε τώρα στο πλευρό σας. Είναι πιθανό να προκύψουν γενικά τώρα ανακατατάξεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και στις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Αν αυτές δεν είναι γερά θεμελιωμένες ίσως οδηγηθούν σε κρίση.

Δίδυμοι (Ζώδιο ή Ωροσκόπος): Τους ρυθμούς της καθημερινότητας σας (ειδικά στο εργασιακό σας περιβάλλον) θα επηρεάσει αυτή η έκλειψη. Ίσως έρθετε αντιμέτωποι/ ες με καθυστερήσεις, αναβολές, παρεξηγήσεις και γενικά με αντιπαθητικές καταστάσεις. Κάποια δυσκολία θα εκδηλωθεί στο χειρισμό και στη λειτουργία μηχανημάτων και γενικά τα νεύρα σας αναμένεται να γίνουν τώρα λιγάκι «τσατάλια». Το πρόγραμμα που ακολουθούσατε έως τώρα ίσως δεν φέρνει αποτελέσματα (λόγω καινούργιων συνθηκών που έχουν προκύψει) και χρειάζεται να σχεδιάσετε και να υιοθετήσετε ένα καινούργιο. Μπορεί να βρεθείτε στη θέση του να εξυπηρετείτε ανθρώπους. Κατάλληλη περίοδος για να ξεκινήσετε μια πιο υγιεινή διατροφή.

Καρκίνος (Ζώδιο ή Ωροσκόπος): Το σημαντικότερο νέο για σας είναι ότι δεν σας επηρεάζει ιδιαίτερα αρνητικά αυτή η σεληνιακή έκλειψη. Μπορεί να φέρει ανακατατάξεις αλλά αυτές μάλλον θα λειτουργήσουν θετικά για σας σε βάθος χρόνου. Θα ενεργοποιηθεί πάντως έντονα τώρα ο τομέας του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με το επίπεδο της ενεργητικότητα σας, με τις εκφραστικές σας ικανότητες, με τα ταλέντα σας και με τη σχέση σας με τα παιδιά. Αν ασχολείστε με καλλιτεχνικό επάγγελμα ή με τον αθλητισμό η έκλειψη αυτή μπορεί να λειτουργήσει υποβοηθητικά για σας. Ίσως δημιουργηθεί προσωρινά κάποια ένταση ανάμεσα σε εσάς και σε κάποια παιδική φιγούρα, η οποία όμως αναμένεται να λάβει αίσιο τέλος – και να δυναμώσει τους δεσμούς σας με αυτό το παιδί…

Λέων (Ζώδιο ή Ωροσκόπος): Ο τομέας σπίτι / οικογένεια είναι αυτός που θα επηρεαστεί έντονα από την επικείμενη αυτή σεληνιακή έκλειψη. Ίσως σας απασχολήσουν έντονα τώρα κάποια ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σας, με τις ρίζες σας και το παρελθόν σας. Κάποιες ευαισθησίες μπορεί να κυριαρχήσουν μέσα σας αυτό το διάστημα και σας οδηγήσουν στο να αναζητήσετε την οικογενειακή θαλπωρή και να επιδιώξετε στενότερη επαφή με κάποια οικογενειακά σας πρόσωπα. Γενικά, θα συνειδητοποιήσετε τώρα το πόσο σημαντική είναι η οικογένεια για εσάς. Εντάσεις και παρεξηγήσεις μπορεί να προκύψουν με συγγενικά σας πρόσωπα, που θα είναι όμως μικρής διάρκειας. Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές πρωτοβουλίες τώρα.

Παρθένος (Ζώδιο ή Ωροσκόπος): Μικρές και μεγάλες αλλαγές στο περιβάλλον σας και στην επαφή σας με κάποιους ανθρώπους είναι πιθανό να προκαλέσει η επικείμενη έκλειψη Σελήνης. Αυτές οι αλλαγές αρχικά ίσως σας βγάλουν από τα «νερά» σας. Θα σας ανοίξουν όμως κάποιες καινούργιες προοπτικές που αν τις εντοπίσετε και τις εκμεταλλευτείτε θα καταφέρετε να κάνετε πιο λειτουργική την καθημερινότητα σας και να προωθήσετε σε σημαντικό βαθμό τις προσωπικές σας υποθέσεις. Φανείτε προσεκτικοί στις τυχόν μετακινήσεις που θα χρειαστεί να κάνετε τώρα (και που μπορεί να είναι πυκνές). Μπορεί να συναντήσετε αντίξοες και αντιπαθητικές καταστάσεις στη διάρκεια αυτών των μετακινήσεων, γι’ αυτό πρέπει να τις προγραμματίσετε μεθοδικά και όχι «στο πόδι» - ορίζοντας εκ των προτέρων πιθανές εναλλακτικές λύσεις.

Ζυγός (Ζώδιο ή Ωροσκόπος): Η έκλειψη αυτή «πέφτει» στον τομέα του ωροσκοπίου σας που εκπροσωπεί το «κάστρο» σας, ότι δηλαδή σας δημιουργεί σιγουριά και ασφάλεια στη ζωή (χρήματα, αποκτήματα, υλικά αγαθά, σταθερή σχέση, σταθερές και προβλέψιμες συνθήκες). Οι κοσμικές ενέργειες που θα απελευθερώσει αυτή η έκλειψη ίσως δημιουργήσουν αστάθεια και ανατροπές σε αυτό σας το «κάστρο» και σας επηρεάσουν αρνητικά. Φροντίστε λοιπόν να κινηθείτε συνετά σε αυτούς τους τομείς (προσέχετε μήπως χάσετε ή μήπως σας αποσπάσουν κάτι). Από την άλλη, αυτή η περίοδος μπορεί να σας διδάξει κάποια πολύ βασικά και θεμελιώδη πράγματα και να σας οδηγήσει στο να μην βασίζετε τόσο πολύ την ασφάλεια σας πάνω σε υλικά αγαθά και «αποκτήματα».

Σκορπιός (Ζώδιο ή Ωροσκόπος): Στο «μάτι του κυκλώνα» θα βρεθείτε κατά κάποιον τρόπο τώρα εσείς , αφού η σεληνιακή αυτή έκλειψη γίνεται μέσα στο (ηλιακό, ωροσκοπιακό) ζώδιο σας! Θα απελευθερωθούν έκτακτες κοσμικές ενέργειες που μπορεί να έλξουν σημαντικές ανατροπές στη ζωή σας και να σας φέρουν σε ανοιχτή σύγκρουση με κάποιους ανθρώπους. Κινηθείτε λοιπόν προσεκτικά αυτές τις ημέρες. Βέβαια, το ζώδιο σας (ο Ωροσκόπος σας) φημίζεται ότι λειτουργεί καλύτερα κάτω από έκτακτες και ακραίες συνθήκες. Που σημαίνει ότι μπορεί να αρπάξετε τώρα κάποιες σημαντικές ευκαιρίες που θα προκύψουν στιγμιαία στις ρευστές συνθήκες που θα επικρατήσουν γύρω σας. Μία γυναικεία φιγούρα ίσως παίξει σημαντικό ρόλο τώρα για σας.

Τοξότης (Ζώδιο ή Ωροσκόπος): Μπορεί να κυριαρχήσει πάνω σας τώρα μια γενικευμένη σωματική και ψυχική κούραση. Κάποιες υποθέσεις πού είχατε παραμελήσει τον τελευταίο καιρό ή που γενικά είχατε βάλει στην άκρη - περιμένοντας μία πιο κατάλληλη στιγμή για να ασχοληθείτε μαζί τους - ίσως ξεπεταχτούν ορμητικά και απαιτήσουν την προσοχή σας. Είναι σημαντικό να συγκεντρωθείτε σε αυτές τις υποθέσεις και να τις τακτοποιήσετε μια και καλή, έτσι ώστε να πάψουν, να σας επιβαρύνουν και να σας αγχώνουν. Γενικά, ίσως βρεθούν και πάλι μπροστά σας αυτό το διάστημα πρόσωπα και καταστάσεις με τις οποίες πιστεύατε ότι είχατε ξεμπερδέψει. Προφανώς χρειάζεται να βάλετε σε αυτές τις καταστάσεις μια απαραίτητη τελειωτική «πινελιά»…

Αιγόκερως (Ζώδιο ή Ωροσκόπος): Μία κάπως ανατρεπτική και επαναστατική γεύση φαίνεται να έχει αυτή η έκλειψη για σας. Μπορεί να κάνετε τώρα κινήσεις που θα σας οδηγήσουν σε μια αποδέσμευση και απελευθέρωση σε κοινωνικό, επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο (προσέξτε όμως να μην το παρακάνετε). Γενικά, ίσως βιώσετε τώρα κάποιες απροσδόκητες και συναρπαστικές εμπειρίες (ακόμη και στον ερωτικό τομέα). Μπορεί να διαταραχτεί η σχέση σας με τυχόν συλλόγους, ομάδες ή με κάποιους φίλους σας. Αν κάποιες φιλικές σας επαφές βασίζονταν σε συμφεροντολογικές / σαθρές βάσεις είναι πολύ πιθανό οι σχέσεις αυτές να οδηγηθούν σε ηχηρή διάλυση στις επόμενες ημέρες. Από την άλλη, ότι αξίζει θα δυναμώσει τώρα.

Υδροχόος (Ζώδιο ή Ωροσκόπος): Η σεληνιακή αυτή έκλειψη θα επηρεάσει την κοινωνική και την επαγγελματική σας εικόνα. Μπορεί να προκύψουν κάποιες αρνητικές συγκυρίες που προσωρινά να σας αμαυρώσουν την εικόνα σας αυτή. Φροντίστε λοιπόν να είσαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι τώρα στη δουλειά σας και στις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει. Κινηθείτε ήρεμα και διατηρήστε το μυαλό σας καθαρό (οι τυχόν συναισθηματικές αντιδράσεις συχνά αποβαίνουν σε βάρος μας). Οι όποιες ανατροπές συμβούν πάντως τώρα φαίνεται να κρύβουν και κάποιες σημαντικές ευκαιρίες για σας, τις οποίες πρέπει να διακρίνετε έγκαιρα έτσι ώστε να καταφέρετε να τις εκμεταλλευτείτε! Μία ηλικιωμένη φιγούρα ίσως παίξει ρόλο - κλειδί για σας.

Ιχθείς (Ζώδιο ή Ωροσκόπος): Δεν δείχνει ιδιαίτερα απειλητική για σας αυτή η σεληνιακή έκλειψη. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν χρειάζεται να είσαστε επιφυλακτικοί τώρα. Στη διάρκεια των εκλείψεων απελευθερώνονται γενικά άστατες και ανατρεπτικές ενέργειες, οι οποίες έστω και έμμεσα μπορεί να θίξουν και σας! Αποφύγετε λοιπόν τώρα τις πληθωρικές εκδηλώσεις και τις υπερβολές. Ίσως προκύψουν ζητήματα σε τομείς που έχουν να κάνουν με την εκπαίδευση, με τη δικαιοσύνη, με τις δικαστικές αρχές, με τους ξένους και το εξωτερικό. Φροντίστε λοιπόν να κάνετε προσεκτικές και μεθοδευμένες κινήσεις εκεί. Ίσως έρθετε σε επαφή με κάποια γυναίκα ξένης εθνικότητας ή θρησκεύματος.

Βάσω Τσόγια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου