Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Σελήνη στο Ζυγό από 23 – 25 Απριλίου





   Και να που η Σελήνη συναντά τη γλυκειά Αφροδίτη, αφού από την Τρίτη 23 Απριλίου 10.24 το πρωί και θα μείνει εκεί μέχρι και την Πέμπτη 25 Απριλίου στις 13.25. Η Σελήνη που χαρακτηρίζει τον ψυχισμό μας, τον εσωτερικό μας πλούτο, λατρεύει το συναίσθημα και την αγάπη. Ο Ζυγός από την άλλη μεριά θέλει την ένωση των ανθρώπων αλλά το ρομαντικό κομμάτι, δεν αποζητά τη βαθιά ένωση της ψυχής που θέλει για παράδειγμα ο Σκορπιός, του αρκεί η ένωση του παραμυθιού. 

   Με την είσοδο της Σελήνης λοιπόν στο Ζυγό ο ψυχισμός μας πιθανόν να απολαύσει στιγμές ρομαντισμού και γαλήνης. Προφανώς δεν θα βιώσουμε βαθιά και έντονα συναισθήματα όμως η αρμονία και η απέχθεια του Ζυγού για εντάσεις θα μας δώσει αισθήματα γαλήνης, ηρεμίας έστω και αν δεν είναι στην πραγματικότητα πραγματικά. Επίσης πολύ πιθανό να υπάρξουν φλερτ, ίσως να δημιουργηθούν και νέες σχέσεις που θα μας δώσουν λίγο ρομαντισμό στη ζωή μας.


   Η μουσική, η τέχνες, η καλαισθησία γενικότερα εδώ δίνει και παίρνει, θα μας χαρίσει ψυχική ανάταση και ηρεμία. Ίσως μας κάνει και λίγο αναποφάσιστους αυτός ο συνδυασμός καθώς ο Ζυγός φημίζεται για τη δυσκολία που έχει στο να παίρνει αποφάσεις. Προτιμά να ζει το δικό του παραμύθι. 


   Αν βρεθείτε σε χώρο με ένταση μάλλον δεν θα το αντέξετε, οι εντάσεις είναι ο εχθρός του Ζυγού, μπορεί να νιώσετε την ψυχική ανάγκη να κατευνάσετε τα πνεύματα και με διπλωματικό τρόπο να λύσετε την κατάσταση. Η Σελήνη σας θέλει πράους, ήρεμους, αγαπημένους και ζευγαρωμένους. 


Ας την απολαύσουμε λοιπόν!




Τσόγια Βάσω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου