Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Αστρολογία αυτή η παρεξηγημένη






  Ούτε θυμάμαι πόσα χρόνια έχουν περάσει από τότε που ξεκίνησα να ασχολούμαι με την αστρολογία, είχα πάντα έφεση σε οτιδήποτε «μεταφυσικό» όπως θα το χαρακτήριζαν πολλοί. Έτσι λοιπόν ξεκίνησα να διαβάζω, το πρώτο μου βιβλίο περί αστρολογίας το πήρα πριν από πολλά χρόνια, σύντομα ακολούθησε το δεύτερο, το τρίτο και πάει λέγοντας με αποτέλεσμα σήμερα να έχω μια βιβλιοθήκη γεμάτη με βιβλία για την αστρολογία. Σύντομα με κέρδισε και έτσι άρχισα να ψάχνω κάποιον να με κατευθύνει, φυσικά υπάρχουν πολλοί που ακολουθούν το ίδιο πάθος με εμένα και που με έμαθαν πολλά. Έκανα μαθήματα, διάβαζα άρθρα στο ίντερνετ, διάβαζα στη δουλειά και φυσικά σταματημό δεν έχει καθώς χρειάζεται συνεχής ενημέρωση. 



  Οι αντιδράσεις όσων άκουγαν ότι ασχολούμαι με την αστρολογία πολλές, πάνω κάτω «τι ασχολείσαι με αυτά, δεν τα πιστεύω, και σιγά μην κάποιος άνθρωπος που είναι ένα ζώδιο μοιάζει με όλους όσους έχουν το ίδιο ζώδιο, σιγά μην μας επηρεάζουν οι πλανήτες» και ο κατάλογος δεν έχει τέλος. Στο να μην απογοητευτώ με βοήθησε η μητέρα μου η οποία μοιραζόταν το πάθος μου και συνέχεια με παρότρυνε να συνεχίσω.



  Βέβαια για όλη αυτή την αντίδραση φταίνε όλοι εκείνοι που έχουν κάνει αυτή την επιστήμη (και ναι για εμένα ΕΙΝΑΙ επιστήμη) εμπόριο. Η αισχροκέρδεια που υπάρχει είναι απίστευτη.



  Όχι λοιπόν η αστρολογία δεν είναι έτσι! Επίσης το ζώδιο από μόνο του δεν χαρακτηρίζει τίποτα, Είναι τόσα πολλά τα στοιχεία ενός χάρτη που δεν τα φαντάζεστε. Επίσης δύο άνθρωποι που έχουν γεννηθεί την ίδια μέρα και την ίδια ώρα έχουν κοινές τάσεις στη ζωή τους αλλά παίζει επίσης σημαντικό ρόλο το που μεγαλώσανε, σε τι περιβάλλον και με τι συνθήκες. Γιατί η αστρολογία αυτό κάνει, μας δείχνει τις τάσεις στη ζωή μας, που μπορεί να είμαστε πιο ευνοημένοι και που πιο «άτυχοι». Το πόσα πράγματα μπορεί κάποιος που γνωρίζει αστρολογία να καταλάβει από τον χάρτη του άλλου είναι απίστευτα πολλά, εκεί συνήθως την πατάνε οι "άπιστοι" και μόλις τους κάνεις μια ανάλυση εκπλήσσονται και οι ίδιοι...



  Οι προβλέψεις επίσης σπάνια πέφτουν μέσα γιατί γίνονται με λάθος τρόπο, αν έχεις έστω βασικές γνώσεις ξέρεις ότι το που είναι ο ήλιος μας (ζώδιο) δεν μπορεί να μας δώσει ακριβή πρόβλεψη, θέλει πολύ περισσότερη μελέτη και φυσικά είναι πολλοί οι παράγοντες που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη.



  Όσο για το ότι οι πλανήτες δεν μας επηρεάζουν θα πω απλά το εξής, τα ζώα μεταναστεύουν με το μαγνητικό πεδίο της Γης, η άμπωτη και η παλίρροια είναι αποτέλεσμα της ενέργειας της Σελήνης και στην τελική αυτό ακριβώς είναι η αστρολογία, ενέργειες, μετράμε τις ενέργειες του σύμπαντος!



  Όχι λοιπόν η αστρολογία δεν θα σας πει το μέλλον, θα σας πει όμως τι μπορείτε να προσέξετε, τι τάσεις υπάρχουν, τι είναι πιο δύσκολο στο χάρτη σας, που πρέπει να δουλέψετε παραπάνω για να πάρετε θετικά αποτελέσματα. Τα ΠΑΝΤΑ όμως εξαρτώνται από εσάς! Γιατί η δύναμη είναι μέσα μας, εμείς πρέπει απλά να την αξιοποιήσουμε κατάλληλα!



Βάσω Τσόγια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου