Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Σελήνη στον Λέοντα!

 

Η μέρα ξεκινάει με τη Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα, ένα ζώδιο της φωτιάς!



  Ο Λέοντας είναι το ζώδιο που μας κάνει να αισθανόμαστε μικροί Θεοί, αποζητούμε τον θαυμασμό από τους ανθρώπους που μας περιβάλλουν. Θα μπορούσαμε να το παρομοιάσουμε με ένα παιδάκι στην ηλικία 4-6 χρονών όπου είναι το κέντρο όλων, μιλάει, χορεύει, αποζητάει τη λατρεία και φυσικά ακόμα είναι ανέμελο χωρίς υποχρεώσεις. Είναι ένας μικρός Θεός.

  Δεν είναι τυχαίο ότι οι καλλιτέχνες συνήθως έχουν στοιχεία στο ζώδιο του Λέοντα, καθώς έτσι μπορούν να «ρουφήξουν» ενέργεια και αγάπη από το κοινό, θαυμασμό, να αισθανθούν σημαντικοί, τους αρέσει να κλέβουν την παράσταση!

  Η Σελήνη από την άλλη μεριά είναι η «ψυχή μας», η εσωτερική μας γαλήνη. Η σελήνη λατρεύει το συναίσθημα και τις εσωτερικές ενέργειες που απορρέουν από τους ανθρώπους. Χαρακτηρίζει όλα όσα δεν λέγονται αλλά εννοούνται, όλα όσα αισθανόμαστε.

  Η Σελήνη λοιπόν στο Λέοντα θέλει να καλύψει την ανάγκη της να γεμίσει με συναίσθημα μέσα από το ζώδιο του Λέοντα, μέσω του θαυμασμού από τους ανθρώπους που έχουμε γύρω μας. Ίσως να υπάρξουν και θεατρινισμοί, οι εκδηλώσεις λατρείας να είναι έντονες, να υπάρξει και μια έφεση στο δράμα. Τα συναισθήματα θα ρέουν πιο απλά, θα αισθανθούμε και πάλι παιδιά!

  Μπορεί να δείτε επίσης ότι σήμερα θα είναι σαν να λάμπετε εσωτερικά, θα αισθάνεστε μια εσωτερική γαλήνη και ανεμελιά!

  Απολαύστε λοιπόν αυτή την υπέροχη Σελήνη για τις επόμενες 2 μέρες και απορροφήστε όλα τα θετικά που μπορεί να σας δώσει.. 


Βάσω Τσόγια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου